Open Gym

Onze Open Gym biedt uitgebreide mogelijkheden om aan je conditie én kracht te werken. We zijn ingericht voor functionele fitness, conditietraining, CrossFit, powerliften, gewichtheffen & Strong(wo)man training. De Open Gym is bedoeld voor mensen die zelfstandig of in kleine, zelfgeorganiseerde groepen willen trainen.


Liever sporten onder begeleiding?

Als je liever sport in een groep en onder begeleiding van een trainer, bekijk dan welke van onderstaande trainingen het best bij je past. Kom je er niet uit? Neem contact met ons op en wij helpen je verder.

Small group training

Bij de small group training ligt de focus op het uitvoeren van functionele bewegingen. Dat wil zeggen, bewegingen die onderdeel zijn van je dagelijks leven.

Tijdens deze training bouwen we aan je kracht en conditie op een manier die past bij jouw niveau en doel. Dit doen we met behulp van oefeningen met eigen lichaamsgewicht en materialen als: halters, kettlebells, slam balls en pull-up rekken. Je sport in een kleine groep onder begeleiding van een trainer.

Strongman

De sterkste man of vrouw van Nederland. Wie kent het niet?!

Zandzakken gooien, tractorbanden flippen, slee duwen, yokes, atlas stones, farmerwalks, log press en wagens trekken. Strongman training is de ultieme krachttraining voor elk niveau. Het maakt niet uit of je al flink wat power in je lijf hebt of dat je pas net komt kijken. Deze les is voor iedereen geschikt van beginner tot gevorderde sporter.