DE BOXX WIJCHEN 

Wie wij zijn


Hi! Wij zijn Sander & Simone, vrienden voor het leven met al jaren een gezamenlijke droom: Een eigen gym openen!

Met veel plezier werkten we samen bij Vivelli, tot de overname door BasicFit in 2019.
Het einde van een mooie periode, maar vooral ook tijd voor een nieuw begin!

Na twee jaar werd onze droom werkelijkheid. In maart 2021 vonden we een pand aan de Havenweg die we met behulp van vrienden en enthousiaste CrossFit leden hebben verbouwd tot de complete gym die het nu is. Een plek waar iedereen zich thuis voelt en we samen met onze leden de passie voor sport kunnen delen. Super dankbaar en heel veel zin in de toekomst.


Wees welkom bij deze fijne club mensen!


Sander & SimoneTrainers

De CrossFit trainingen worden verzorgd door CrossFit Wijchen. De trainers hebben als doel het beste in iedereen naar boven te halen, in een ontspannen sfeer waar iedereen op zijn eigen niveau kan sporten.


Dit dreamteam helpt je de beste versie van jezelf te worden!
Lars Huisman

Lars is de oprichter van CrossFit Wijchen. Een fantastische trainer en coach met jaren ervaring in de sportbranche.

Lars verzint de meest intense WOD’s om je conditie en kracht te testen. Luister goed naar zijn uitleg, want dat gaat geweldige resultaten opleveren.

Wil je Lars bereiken, stuur hem dan een mailtje.


Priscilla van Rijn

Dit sportbeest in hart en nieren helpt je net zo enthousiast te worden over gewichtheffen als zij zelf is.

Ze geeft gewichtheftraining, CrossFit en begeleidt de ‘On Ramp – basiscursus’.

Patrick van den Bosch

‘Drill sergeant’ Patrick is niet alleen trainer bij Crossfit Wijchen maar ook sportinstructeur bij Defensie. Wees niet bang! Tijdens zijn lessen is hij vooral erg vriendelijk en behulpzaam.

Patrick heeft een positieve mindset en is een ster in je te helpen het beste uit jezelf te halen, ook als het pittig wordt.


Femke Hofmans

Laat je niet misleiden door haar lengte. Deze dame is kort maar krachtig!

Femke is een geduldige trainer, super gemotiveerd en betrokken. Ze verzorgt o.a. de Kids & Teens CrossFit waarbij ze een uistekende basis legt om een leven lang met plezier te bewegen.

Ruud Sauter

Ruud helpt je effectieve en veilige manieren te vinden het beste resultaat uit jouw inspanningen te halen. Zelfs de moeilijkste oefeningen maakt hij toegankelijk.

Sociaal en groen ondernemen

Onze belangrijkste missie is om mensen met plezier in beweging te krijgen én te houden. Dat doen we met ons sportaanbod, maar vooral ook door je aan te moedigen, je thuis te laten voelen met respect en vriendschap. Zo zorgen we voor het leukste uur van je dag!


“Een gezonde geest in een gezond lijf op een gezonde planeet”


Daar houdt het wat ons betreft niet op. Want we willen graag zo breed mogelijk duurzaam ondernemen. Dit krijg je niet 1-2-3 voor elkaar, maar we hebben al mooie stappen gezet:

  • We gebruiken schoonmaakmiddelen, handzeep en dispensers met het ECO-label of Cradle-to-Cradle keurmerk.
  • De thee, koffie, suiker en honing zijn Fair Trade en/of aangesloten bij de Rainforest Alliance.
  • We gebruiken ecologisch toiletpapier, handdoekjes en poetsrollen van The Good Roll. Al het papier is 100% gerecycled, zonder chloor, kleur- of geurstoffen. Ook besteden zij 50% van hun winst aan de bouw van toiletten in ontwikkelingslanden.
  • We scheiden plastic-, papier- en restafval, help je mee?
  • Natuurlijk zetten we in op het besparen van energie. Dit doen we door LED verlichting toe te passen, beweegsensoren te installeren en ook koude douches aan te bieden (wie durft?!).
  • Onze elektriciteit is voor 100% opgewekt met zonne- en windenergie uit Nederland. Ons gasverbruik wordt 100% CO2 gecompenseerd volgens de Gold Standard van het Wereld Natuur Fonds. Pure Energie is de leverancier.
  • We hopen de biodiversiteit rondom ons pand te bevorderen door nestkasten op te hangen en inheemse bloemenmengsels in te zaaien. To be continued!
  • We dragen graag een steentje bij aan goede doelen, daarover later meer…

Heb jij ideeën over wat we nog meer kunnen doen? Laat het gerust weten!

Instagram De Boxx Wijchen
Facebook De Boxx Wijchen